Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Schöne verdient na Avondje NAC wel een wallpaper

Laten we gewoon een wallpaper maken van Lasse Schöne. Het is niet zo dat echt iemand uitblonk tijdens NAC-uit (0-3), maar we zagen de Deen wat mooie passjes spelen. En ook verlengde hij deze week zijn contract, waardoor hij de buitenlander met de meeste wedstrijden voor Ajax gaat worden.

25 november 2018 - 01:01
lassewallcar

De teller staat voor Schöne op 258 wedstrijden in Ajaxshirt en daar komt nog van alles bovenop. De huidige 'buitenlandse koploper' is Søren Lerby met 269 duels, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat Lasse de eerste plaats overneemt.

Hij maakte in die tijd bij Ajax mooie dingen mee, al wordt het wel weer eens tijd voor een prijs. Als Schöne later terugkijkt op al die mooie dingen, is hij deze editie van NAC-uit waarschijnlijk alweer vergeten. Het werd geen Avondje NAC om te koesteren, maar er werd wel gewonnen en dus maken we een wallpaper.

Van Schöne dus, want hij probeerde de wedstrijd tenminste nog een beetje op smaak te brengen. Dit trachtte hij vooral tijdens de tweede helft, want de eerste 45 minuten was het echt een kwestie van uitzitten. Gelukkig gingen de drie punten mee terug naar Amsterdam en staat het tripje naar Athene om te hoek.

Op naar de laatste zestien van de Champions League! Doe jij dit in het bezit van een wallpaper met Schöne erop? De wallpaper is precies op maat gesneden als achtergrond van je mobiele telefoon. We zien de screenshots na het instellen graag tegemoet.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >