Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Eerst kijken of je mag oversteken, vervolgens juichen!

Ajax speelde zaterdag niet de spannendste wedstrijd uit de geschiedenis. Absoluut niet zelfs. Maar laten we wel even stilstaan bij de mooie doelpunten die we voorgeschoteld kregen. Dat dan weer wel. Beide goals tegen Willem II (2-0) mochten er zijn.

05 november 2018 - 12:14

De eerste treffer kwam voort uit een vlammend schot van Kasper Dolberg, vanaf randje zestien, maar we focussen ons nu eventjes op het tweede doelpunt van de avond. Die was stiekem mooier dan je denkt!

De afronding van Frenkie de Jong was vrij simpel. Een simpele schuiver en de bal eindigde bij de tweede paal in het netje, maar wat eraan voorafging was nog stukken fraaier.

De bal gaat van links naar rechts en weer terug naar het midden. Als je dan achter het doel staat, zoals Ventos doet met camera in de aanslag, kijk je van links naar rechts en weer terug. Alsof je je klaar maakt om te gaan oversteken. Of juichen!

De lange bal van Ziyech over de hele, de aanname van Tadic, de loopactie plus voorzet van Tagliafico, nog een loopactie van Neres en dus het binnen schuiven van Frenkie. Een doelpunt om vrolijk van te worden.

Check hoe de totstandkoming van dit doelpunt werd beleefd op de tribune. En bekijk vervolgens ook de andere sfeervideo’s van Ventos op YouTube!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >