Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Akropolis beklimmen, training kijken, groeten uit Athene!

We zijn in Athene! En in de Griekse hoofdstad is het leuk, wat je elders misschien ook leest of tegenkomt. Als je er zelf wat van probeert te maken, kun je hartstikke veel lol trappen. En een beetje cultuur snuiven, zo voor het bekijken van de training.

27 november 2018 - 00:53
trainingaekcar

Het kan best zijn dat je verhalen hoort dat Athene saai is, of verre van een leuke hotspot. Maar als je houdt van een stad met hier en daar een rauw randje plus een beetje geschiedenis, dan ben je op Griekse bodem aan het juiste adres.

Het is hier eind november overdag gewoon nog twintig graden, waardoor je het best warm krijgt van het beklimmen van de Akropolis. Het blijft toch wel fascinerend om iedere trede die je neemt een stap verder terug te gaan in de tijd. Als je eenmaal boven bent, sta je middenin de oudheid.

Dat niet alleen: je krijgt als bonus een fantastisch uitzicht. En dat is precies wat Ajax ook heeft: een fantastisch uitzicht. Niet zozeer op de stad, maar wel op het bereiken van de laatste zestien van de Champions League. Dat is waarom we nu op pad zijn. Het moet gebeuren! Zal het lukken?

De foto's zijn van Pro Shots en Ajax Life.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >