Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC-lid Fender (10) ontmoet Dani Hagebeuk en Ajaxspelers!

Tjonge, wat had de tienjarige Fender van Gils een topdag bij Ajax! De kleine prijswinnaar en Fifa19-speler werd door Ajax’ e-sporter Dani Hagebeuk ontvangen op De Toekomst, waar hij een rondleiding kreeg.

07 november 2018 - 10:20

Fender is lid van de Ajax Kids Club en had van zijn vader de speciale steelcase van het populaire spel Fifa19 gekregen. Met die speciale editie kon je mooie prijzen winnen, waaronder een speciale Johan Cruijff icon card!
 
Huh, wat, icon card? Zie het als een speciale optie in de game, waarmee je legendarische spelers voor in je spel kunt winnen. Cruijff is zo’n speler en de kans dat je die wint is volgens Hagebeuk zo’n beetje één op een miljoen… Nou, je raadt het al: Fender won Cruijff.
 
Op uitnodiging van Ajax’ e-sports kwam Fender naar sportpark De Toekomst, waar hij werd verrast door Hagebeuk. In het filmpje hierboven zie je dat de twee een heel leuke dag hadden en ook verschillende Ajaxspelers komen even gedag zeggen in het filmpje.
 
Natuurlijk eindigde de dag met een potje Fifa19 in de Johan Cruijff Arena. Fender wist het Dani nog aardig lastig te maken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >