Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je Ajaxtalenten in Youth League en Champions League!

Er is een belangrijke dag op komst voor de club Ajax en vele Ajacieden in het bijzonder! Lukt het om een nieuwe stap te zetten naar de tweede ronde van zowel de Youth League als Champions League? Het zijn vragen waarop het antwoord rechtstreeks valt te volgen. Check hier hoe!

07 november 2018 - 12:20

Om te beginnen staan Benfica onder 19 en Ajax onder 19 tegenover elkaar. De aftrap van dit duel is om 16.00 uur (Nederlandse tijd) en trainer John Heitinga moet zorgen dat zijn mannen scherp aan de aftrap staan. Het heenduel op De Toekomst was een waar spektakel en eindigde in 3-0, maar het had ook 4-5 kunnen worden.

De terugwedstrijd is rechtstreeks te volgen via het YouTube-kanaal van AFC Ajax, maar alleen als je je in Nederland bevindt of doet alsof. Dit heeft te maken met rechtenkwesties en noem het allemaal maar op. Gelukkig vormt dit potje slechts het voorgerecht. Bij winst doet Ajax onder 19 uitstekende zaken, ook al lijkt het dan nog niet officieel zeker van een plekje bij de beste twee in groep E.

Het vervolg van dit bericht is overigens niet bedoeld voor de 3162 Ajacieden die naar Lissabon zijn afgereisd, want die hoeven slechts te zorgen dat ze bijtijds op de plek van bestemming zijn. Het Estadio da Luz welteverstaan! Gelukkig draaien er in het stadion ook camera's, zodat de rest van de wereld op de hoogte kan blijven.

Behoor jij tot de rest van de wereld? Dan volgen hier diverse tips hoe je de verrichtingen van Ajax op de voet kunt volgen! Allereerst is er natuurlijk de reguliere uitzending van Veronica. Die begint om 20.30 uur met een korte voorbeschouwing op het treffen tussen Benfica en Ajax. De wedstrijd start een halfuurtje later: om 21.00 uur.

Als jouw favoriete commentator echter zijn verslag doet in de microfoon van Ziggo Sport kun je ook uitwijken naar het kanaal van de hoofdsponsor. Een voorbeschouwing zit er niet in, aangezien de uitzending start om 20.55 uur. Je kunt de wedstrijd via Ziggo Go ook los bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro kun je Ajax dan volgen op pc, laptop, tablet of zelfs telefoon.

De vierde speelronde in groep E kun je ook volgen via de radio zodat je het beeld erbij zelf kunt fantaseren. De mannetjes van NPO Radio 1 zijn van de partij en hebben hun microfoon in de bagage gestopt, zodat ze in Nederland op de radio zijn te horen. Radio is altijd spannend!

Om dingen mee te krijgen die reguliere media laten liggen, doe je er uiteraard verstandig aan om ons van @ajaxlife te volgen. Dit kan wat social media betreft Twitter, Facebook en Instagram. Het digitale thuis ken je natuurlijk al, anders las je dit bericht niet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >