Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Komt het nog goed tussen Van Peperstraten en Ten Hag?

Kennen jullie Jethro Mashart? Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit van hem gehoord, maar het lukte de debutant om te scoren bij zijn debuut. Helaas voor de speler van NAC deed hij dit in zijn eigen doel. In tegenstelling tot Fox Sports kende Erik ten Hag hem wel al.

25 november 2018 - 15:41
hagtoinecar
Ten Hag was scherp in aanloop naar de aftrap. © Pro Shots

Ten Hag verscheen voor de aftrap voor de camera om een kort interviewtje te geven. Het ging over de afwezigheid van Ziyech, maar in Breda is zelfs sprake van een heuse blessuregolf. Vandaar dat Mashart in actie moest komen en zelfs in de basis mocht beginnen.

Verslaggever Toine van Peperstraten was benieuwd: die Mashart, kent Ten Hag hem? Het antwoord zal je verbazen. Want ja, natuurlijk is Ten Hag bekend met Mashart. Die zag interviewer Van Peperstraten eventjes niet aankomen.

“Ja, zeker. Want we hebben ons verdiept en voorbereid op NAC. Ben jij verbaasd dat Mashart wordt opgesteld? Dan had je je ook moeten voorbereiden, dan had je het ook geweten,” beet Ten Hag in de microfoon van zich af.

Het is sowieso grappig om te zien dat Ten Hag wat vaker van zich afbijt tijdens persgesprekken nu Ajax de overwinningen aaneen rijgt, over het algemeen op basis van goed voetbal. Van Peperstraten is nu al voor de tweede keer aan de beurt.

Rond het bekerduel met Go Ahead Eagles (3-0) was Van Peperstraten zo benieuwd naar het herstel van Dusan Tadic dat hij zowel voor als na de wedstrijd vroeg hoe het ervoor stond. Daar snapte Ten Hag helemaal niets van. “Dat heb ik je voor de wedstrijd ook al verteld,” luidde toen zijn antwoord.

Op naar de derde ronde, we zijn alvast benieuwd naar het wie, waar en wat! Voor nu kun je het betreffende interview bekijken achter deze link. Het gaat om de laatste twintig seconden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >