Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden ook naar ‘Avondje NAC’

Na vier thuiswedstrijden achter elkaar kan het niet anders of er staan de nodige uitduels op het programma. We zijn alweer terug van het Benfica-uit en er volgen nog drie potjes buitenshuis. En naar NAC-uit rijden die handige SV Ajax-bussen!

10 november 2018 - 09:40
nachandigcar
Ooit stond er een Glazen Huis in Breda, nu nog slechts een Glazen Wand... © De Brouwer

Het ‘Avondje NAC’ staat dit keer op de kalender voor zaterdag 24 november. Met het oog op Europese verplichtingen is de aftrap vervroegd van 20.45 naar 18.30 uur, dus het is misschien handig om te checken of alles in de agenda past.

Er zijn in totaal 750 Ajaxsupporters welkom in het slechtste uitvak van de eredivisie en een kaartje kost 29,24 euro. Een deel van die kaartjes is al verkocht, de tweede ronde gaat zaterdag om 10.00 uur van start. Vanaf dat moment kun je je ook aanmelden voor de SV Ajax-bussen.

Bedenk er tijdens het kopen van je kaartje wel bij dat je je moet melden op de plek waarvoor je een kaartje hebt bemachtigd. Amsterdam betekent dat je opstapt bij de JC Arena, alternatief betekent dat je je mag melden op de alternatieve opstapplaats. Het is wat het is, je kunt niet ruilen.

Als je gebruik wilt maken van een SV Ajax-bus, dien je een kaartje te kopen voor Amsterdam. Slechts dan kun je je aanmelden. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (12), maar ook vanuit Almere/Duivendrecht (8), Den Bosch (18) en Leiden (29).

De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Omdat er sprake is van een buscombi, hoef je geen eigen bijdrage te voldoen.

[gravityform id="156" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >