Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dit interview met Ziyech is het bekijken meer dan waard

De relatie tussen Hakim Ziyech en de Ajaxsupporters is de laatste tijd flink verbeterd. Dat is fijn, dat is goed. Ziyech voelde zich soms nogal onbegrepen en misschien is het daarom goed dit interview te bekijken. Vooral omdat het gesprek op camera staat.

02 november 2018 - 11:58

Het is fijn om te constateren dat de verbetering in de relatie tussen Ziyech en supporters van twee kanten komt. Er leefde vorig seizoen nogal wat onbegrip, maar dat lijkt iets van het verleden. We zijn nu vooral blij met elkaar. Al zijn de dingen nog niet vergeten.

Toch kunnen we Ziyech best nog iets beter leren kennen. Misschien dat dit ook wel de reden is dat er soms misverstanden rondom de spelmaker ontstaan, bijvoorbeeld over zijn manier van juichen. Wie ons volgt, kon afgelopen zomer al lezen hoe en wat.

Maar goed, tijd om het interview met Ziyech eens te bekijken. De nummer 22 van Ajax werd verkozen tot Speler van de Maand oktober en kreeg daarvoor een onwijs lelijke trofee, maar het bijbehorende interview met Fox Sports maakt gelukkig veel goed.

Kijk mee en leer Ziyech wat beter kennen, een aanradertje! Al is het maar omdat het leuk is Ziyech tijdens een vraaggesprek ook te zien lachen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >