Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wil Magallan in januari naar Amsterdam halen

Marc Overmars heeft Lisandro Magallan nog altijd in het vizier en haalt de Argentijnse verdediger het liefst al in januari naar Ajax.

05 november 2018 - 10:37
magallan-1200
Lukt het dit keer wel om Magallan (l) binnen te halen? © Pro Shots

Seizoen twee, episode één. Je zou een serie kunnen beginnen over de interesse van Ajax in Magallan. De speler van Boca Juniors was afgelopen zomer al op De Toekomst waar hij werd goedgekeurd, maar toch kwam het destijds niet tot een transfer. In plaats van Magallan kwam Daley Blind over van Manchester United.
 
De Telegraaf weet maandagmorgen te melden dat de jacht op de verdediger is heropend. Sterker nog, de clubs zouden elkaar de afgelopen week genaderd zijn over een transfersom. De krant spreekt over een som die door bonussen in totaal zo’n 9 miljoen euro bedraagt.

Overmars sprak afgelopen week al over ‘het doen van huiswerk’. De directeur spelersbeleid stelde klip en klaar te weten dat Ajax komend seizoen zo’n drie a vier spelers gaat kwijtraken en moet dus voorsorteren op het volgende seizoen.
 
Daarin past het naar Amsterdam te halen van Magallan in de winterstop natuurlijk uitstekend. Zeker omdat Matthijs de Ligt volgend seizoen onhoudbaar zal zijn. De jonge Ajacied sierde al vele buitenlandse voorpagina’s en is een gewild object voor diverse topclubs.
 
Hopelijk leveren de onderhandelingen ditmaal minder gedoe op, want van de laatste keer dat beide clubs steggelden over de verdediger kreeg je een punthoofd. Het is in elk geval goed om te concluderen dat Magallan nog altijd zin heeft in een Amsterdams avontuur en hij heeft in Nico Tagliafico iemand die voor een stukje begeleiding kan zorgen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >