Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Vrouwen herpakt zich thuis tegen Achilles’29

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het gelukkig niet in Lyon. Ajax Vrouwen heeft de vieze smaak van de 9-0-nederlaag tegen Olympique Lyon weggespoeld door een driepunter te scoren. De ploeg van Benno Nihom was met 3-0 te sterk voor Achilles’29.

05 november 2018 - 11:32
vrouwenachcar
We schrijven twee treffers bij voor Jansen! © Pro Shots

Er was Ajax Vrouwen veel aan gelegen om een goed resultaat neer te zetten en een lekkere wedstrijd te spelen, want een oorwassing van 9-0 wil je het liefst zo snel mogelijk vergeten.

Winnen is dan het enige medicijn. Een voorsprong werkt ook heilzaam en na twintig minuten was het zo ver. Spits Ellen Jansen was in de twintigste en dertigste minuut trefzeker en daarmee zaten de punten wel in de tas.

Het was vanaf dat moment slechts de vraag hoe hoog de score werd opgevoerd, net als bij de mannen een dagje eerder. Eshly Bakker maakte er binnen het uur 3-0 van, maar toen droogden de doelpunten op.

Wie weet gaf Nihom hier zelf wel het startsein voor door diverse speelsters rust te gunnen. Een programma met dubbele wedstrijden hakt erin en volgende week staat de topper tegen PSV op het programma.

PSV is na zeven wedstrijden koploper met een voorsprong van drie punten, maar Ajax Vrouwen is nog ongeslagen. Dat belooft een interessante strijd te worden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >