Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zo zien en vieren Ajacieden in uitvak de knal van Schöne!

We hebben het doelpunten van Lasse Schöne inmiddels uit alle hoeken gezien. Iedere keer zijn we weer verbaasd hoe mooi die bal binnen vliegt. Maar het is ook nog zeer de moeite waard om te zien hoe het uitvak de openingstreffer beleefde. Bij deze!

21 oktober 2018 - 14:35

Er waren 1250 Ajacieden afgereisd naar Friesland om hun club te steunen tijdens het bezoek aan sc Heerenveen. Je moet tijdens de uitwedstrijd tegen Heerenveen altijd het onverwachte verwachten, want deze wedstrijd kan meestal alle kanten op en er gebeurt van alles.

Dit keer was het raak in de derde minuut. En hoe! Schöne knalde de bal binnen vanaf zeker dertig meter afstand. Je kunt spreken van geluk, maar Lasse heeft hier patent op. Als iets zo vaak gebeurt, is het niet puur geluk. Dan komt er ook kwaliteit om de hoek kijken.

Dankzij de uithaal van Schöne beleefden de Ajacieden een gemakkelijke avond. De teller stopte op 0-4 en je had tussendoor nooit de indruk dat het Heerenveen ging lukken om Ajax pijn te doen. Zo kon ook het uitvak genieten van de eerste van drie gangen tijdens deze belangrijke week.

De beelden zijn geschoten door Ventos. Check zijn pagina op YouTube voor meer video's vanuit het Abe Lenstra Stadion.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >