Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zekerheidje: platen van de zoveelste gewonnen klassieker!

Een verrassing kunnen we het allang niet meer noemen. Gelukkig heb je niet altijd een verrassing om ergens vrolijk van te worden. Zet maar gewoon de klassieker op het programma. Dan weet je zeker dat je kunt juichen. Deze editie drie keer, want Ajax versloeg Feyenoord met 3-0!

28 oktober 2018 - 22:41
fotosklascar

De spanning rondom het treffen met Feyenoord duurde dit keer precies zes minuten. De elf van Feyenoord werden er namelijk al snel tien, omdat het in de eerste minuten naar van alles schopte zonder dat hier een bal bij kwam kijken. En het was ook gewoon een beetje dom.

Het gekke is dat Ajax tegen een tiental Feyenoorders met de handrem erop leek te spelen. Het duel kwam gewoon niet los. Feyenoord probeerde te overleven, terwijl de Ajacieden toen al wisten: we gaan vandaag gewoon weer winnen van de aartsrivaal.

Als er nog een beetje ruimte was voor twijfel dan werden die twijfels na 22 minuten helemaal weggenomen, met dank aan Justin Bijlow. Hij gaf zelf maar het laatste tikje en toen begonnen er horloges te trillen.

Rode kaarten, trillende horloges... Je merkt het al: dit was niet de beste of mooiste uitvoering van de klassieker. Het werd er wel gewoon weer eentje die door Ajax werd gewonnen. En dan is het al snel goed. We kunnen weer door naar belangrijke zaken, bijvoorbeeld het bekerduel met Kowet.

De foto's van de klassieker zijn gemaakt door Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, is het leuk om te stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Jij mag zelf bepalen wie je in het zonnetje zet. De Ajacied met de meeste stemmen krijgt van ons de punten. Stemmen doe je hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >