Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Maak jij een doelpunt tijdens Ajax - Willem II...?

Scoren in de Johan Cruijff Arena, daar droom je toch van? Als Ajax Kids Clublid kan die droom wel eens uitkomen!

22 oktober 2018 - 11:06
fun-games-1200

Het is natuurlijk vooral belangrijk dat Ajax weet te scoren tegen Willem II op zaterdagavond 3 november. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Mocht het de Ajacieden nou niet lukken om een doelpunt te maken, dan kun jij als Ajaciedje in de rust laten zien hoe het wel moet. Scoren in een vol Ajaxstadion is natuurlijk iets om nooit meer te vergeten.

Een doelpunt maken zonder kids die de bal tegenhouden is natuurlijk wel erg gemakkelijk. Daarom zoeken we ook twee leden die het gaaf vinden om keeper te zijn. Verder zoeken we zoals gezegd doelpuntenmakers! We hebben tien plekken voor jongens en meisjes die dat graag willen proberen.

Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 28 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. In het formulier kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: welke drie huidige spelers van Willem II speelden ooit voor Ajax?

[gravityform id="138" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >