Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax en mascottes vermaken zich prima in Heerenveen!

Ajax maakte zaterdag vier doelpunten in Heerenveen en Andre Onana had eigenlijk niet veel te doen. Kortom: een heerlijke avond!

22 oktober 2018 - 09:57
1200-10

De mascottes van de Ajax Kids Club beleefden een heerlijk avondje in Friesland. De prijswinnaartjes mochten met de Ajaxspelers het veld op en ze kregen ook nog eens een mooie wedstrijd te zien.

Want een mooie wedstrijd werd het. Lasse Schöne schoot al na drie minuten de bal in het doel. Het was een prachtig doelpunt van de middenvelder, want de afstand was wel 35 meter! Klasse Lasse! Je weet eigenlijk altijd zeker: als Schöne een doelpunt maakt, dan is het altijd een mooi doelpunt. 

Hakim Ziyech maakte het tweede doelpunt voor Ajax. In de tweede helft kreeg Ajax een penalty en Dusan Tadic schoot raak. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Kasper Dolberg. De jonge spits uit Denemarken lijkt weer helemaal terug en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

De komende week wordt ook best spannend! Ajax speelt dinsdag in de Champions League tegen Benfica uit Portugal. Zondag komt Feyenoord naar de Johan Cruijff Arena voor de klassieker. Spannend!!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >