Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden slalommen simpel tussen blokkeerfriezen door!

Heerenveen-uit staat altijd garant voor spektakel. Je weet vooraf nooit precies hoe het uitpakt, maar dat het leuk wordt staat eigenlijk rondom de aftrap al vast. We wisten al na drie minuten welke kant het opging, namelijk de goede! Lasse Schöne legde aan en na zijn uithaal speelde Ajax een gewonnen wedstrijd.

21 oktober 2018 - 11:50
fotosheecar

Het Abe Lenstra Stadion wordt per seizoen een beetje meer van Ajax. Niet alleen omdat het volle uitvak – 1250 man sterk – van zich doet spreken, maar ook omdat de thuistribunes meedoen. Bij Heereveen kun je gewoon lekker in je Ajaxshirtje op de tribune zitten en meedoen met het uitvak.

Zo kon het gebeuren dat er niet alleen in het uitvak, maar ook op de thuistribunes feestjes werden gevierd terwijl Ajax het kwartet doelpunten volmaakte. Er werd zelfs over en weer gezongen met Ajacieden die direct naast het uitvak tussen de thuissupporters zaten.

Als zoiets gebeurt, weet je dat het een goede avond is. De gemiddelde blokkeerfries legde Ajax geen strobreed in de weg en vier doelpunten verder en drie punten rijker gingen we weer terug richting Mokum. Alleen plaats twee op Teletekst, hoe komen we daar vanaf...?

De foto's zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto's kijken, breng dan je stem uit op de Ajacied van de Wedstrijd. Keuze genoeg, naar wij dachten. Al is het maar omdat Schöne een prachtig doelpunt maakte en Kasper Dolberg in de spits dingen deed om vrolijk van te worden. Klik hier om te stemmen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >