Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zo goed als uitverkocht uitvak steunt Ajax bij Benfica-uit

Het gaat erom spannen! De komende twee wedstrijden lijken te bepalen of Ajax de tweede ronde van de Champions League gaat halen. Omgekeerd denkt Benfica er hetzelfde over. Alle steun is dus welkom en het uitvak in Lissabon zit zo goed als vol!

16 oktober 2018 - 15:22
bencar
Hopelijk wordt ook Lissabon weer een mooie awayday! © Pro Shots

Er waren in totaal 3210 kaartjes beschikbaar voor het bezoekersvak van Estadio da Luz en daarvan zijn er bij het sluiten van de verkoop 3162 verkocht. Vrijwel een honderdprocentscore dus! Als je bedenkt dat Lissabon niet direct om de hoek ligt, stemt dat tevreden.

Benfica komt volgende week trouwens eerst op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Die wedstrijd is allang uitverkocht, maar je kunt via onze prijsvraag nog aan kaartjes komen. We verloten tien setjes onder onze leden. Vul dus snel de prijsvraag in!

De ploeg van Erik ten Hag begint met een puntje extra (vier om drie) aan het tweeluik. Twee weken na de thuiswedstrijd staat het uitduel op het programma. Om precies te zijn woensdag 7 november. Benfica ontvangt Ajax ongetwijfeld ook voor volle tribunes en het uitvak zit dus ook zo goed als vol.

Er waren al 3739 Ajacieden aanwezig bij het bezoek aan Bayern München, maar naar de Allianz Arena kun je nog rijden. Dat zit er richting Portugal echt niet in. Desondanks voelt het goed dat er straks weer 3000+ Ajacieden op pad gaan om hun club te steunen!

We zijn er nog altijd niet uit of het spel van de ploeg of de support van meegereisde fans dit seizoen rondom Europese uitwedstrijden de meeste complimenten verdient en kunnen nu al niet wachten om te zien wat een tripje Lissabon oplevert!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >