Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Benfica!

De spanning neemt nu echt toe! We kijken alvast over de tweede interlandweek heen en vooruit naar Ajax - Benfica. Het eerste van twee sleutelduels vindt dinsdag 23 oktober (aftrap 21.00 uur) plaats in de Johan Cruijff Arena en jij kunt alsnog van de partij zijn!

15 oktober 2018 - 15:09
winbencar

De thuiswedstrijd tegen Benfica is al een tijdje stijf uitverkocht. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Europese avondjes van Ajax zijn van de buitencategorie en de prestaties ook nog eens zeer goed. Die combinatie zorgt ervoor dat kaartjes zeer gewild zijn.

Wij rekenen dan ook op veel inzendingen bij deze prijsvraag, want we verloten kaartjes voor het treffen tussen de Ajacieden en de Portugezen. Als het Ajax lukt zijn tweede thuiswedstrijd ook in winst om te zetten, komt de volgende ronde dichtbij.

Zo ver is het natuurlijk nog niet en daarom hopen we dat onze kaartjes terechtkomen bij Ajacieden die de longen uit hun lijf willen schreeuwen om het elftal aan te moedigen. We verloten in totaal tien setjes kaarten voor Ajax - Benfica!

De prijsvraag loopt tot vrijdag de 19e om 13.00 uur. We nemen vervolgens spoedig contact op met de gelukkige winnaars, aangezien Benfica-thuis zoals gezegd al voor dinsdag op het programma staat.

Prijsvraag: wanneer speelden Ajax en Benfica, afgezien van oefenduels, voor het laatst tegen elkaar?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan later alsnog meedoen aan de prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

[gravityform id="122" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >