Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel onder andere de klassieker met onze SV Ajax poule!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur met als hoogtepunt de klassieker. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax Poule en maak kans op toffe prijzen!

27 oktober 2018 - 14:48
Poulesklassieker
Welke uitslag staat er volgens jou na negentig minuten op het scorebord? © Pro Shots

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een ouderwetse Ajaxpoule. Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Zo gaat het er dus om of jij goed in de glazen bol kunt turen.

Alle ogen zijn dit weekend natuurlijk gericht op de klassieker, maar niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken. De hele komende speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen te voorspellen. Weet FC Groningen zich bijvoorbeeld te revancheren tegen PSV? En hoe eindigt de subtopper tussen AZ en sc Heerenveen? Jij voorspelt!

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Als je vanavond voor 18.30 uur alle uitslagen invult, dan zit je goed.

Wat moet je doen? Downloadt onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >