Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax op bezoek bij Bayern München

Het is matchday! Om 21.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in de Allianz Arena als Bayern en Ajax elkaar daar bestrijden. Hier wat tips om de wedstrijd goed te kunnen volgen.

02 oktober 2018 - 11:42
tv-tip-1200-1
Het strijdtoneel van dinsdagavond! © Pro Shots

Ajax wilde Champions League, Ajax kreeg Champions League en dus mag Ajax zich nu meten met de absolute top. Daar kunnen we de Duitse grootmacht immers gerust tussen scharen. We zijn razend benieuwd hoe de ploeg van Erik ten Hag het ervan af brengt op bezoek bij de ‘Rekordmeister’.
 
Het is hoe dan ook een ontmoeting die je als Ajaxliefhebber niet wilt missen. Daarom zetten we hieronder wat tips op een rijtje om Ajax vandaag goed te kunnen volgen. Er zijn diverse opties.
 
Allereerst kun je Ajax prima volgen op het open kijkbuiskanaal bij Veronica. De voorbeschouwing begint een halfuur voor de wedstrijd om 20.30 uur, dus als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, schakel dan tijdig in.
 
Zit je dan nog achter het stuur van je auto, dan is het handig om af te stemmen op NPO Radio 1. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Hou de weg echter wel goed in de gaten! De uitzending van Langs de Lijn begint om 20.30 uur.
 
Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal start de uitzending vlak voor de aftrap, om 20.55 uur. Mocht je het commentaar bij Veronica moeilijk trekken en heb je toch een abonnement, dan kun je van zender wisselen.
 
Ook kun je de wedstrijd via Ziggo Go los bestellen. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Vijftien minuten voor de start van het duel begint je aangeschafte livestream.
 
Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via Twitter, Instagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >