Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Excelsior-uit

Het was vorig seizoen een overbodige wedstrijd, maar hopelijk doet deze editie er stukken meer over. We hebben het over het uitduel met Excelsior. Die zit er namelijk alweer aan te komen. De kaartverkoop gaat zaterdag van start!

18 oktober 2018 - 14:11
exccar
Op naar Excelsior! © De Brouwer

We vallen gelijk even met de deur in huis, want het is opletten geblazen. Het Woudestein van Excelsior is zo klein dat er in het uitvak slechts ruimte is voor 400 Ajacieden. Dit betekent dat je ook met een voorranguitkaart niet bent verzekerd van een kaartje.

Ook met een plusje op je seizoenkaart moet je zaterdag om 10.00 uur dus scherp zijn als je 11 november (aftrap 14.30 uur) naar Kralingen wilt afreizen. Oh ja, er is sprake van een verplichte buscombi. Maar dat zijn we inmiddels wel gewend.

De SV Ajax-bussen rijden uiteraard, dus dat scheelt wellicht een heleboel rompslomp. We komen er volgende week op terug als de inschrijving voor onze bussen start. Eerst komt de eerste ronde van de verkoop eraan, daarna kijken we verder.

Een kaartje voor Excelsior-uit kost 29,24 euro. Klik hier om het uitgebreide verkoopschema te bekijken.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >