Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heerlijke beelden: juichen bij de 1-1 van Mazraoui!

Ajax begon gespannen aan het duel in de Allianz Arena, maar gooide op zeker moment de schroom van zich af. Het uitvak had sowieso geen last van schroom en ging negentig minuten volle bak. Het juichen bij de 1-1 was heerlijk!

03 oktober 2018 - 11:15

Toen Ajax eenmaal lef toonde en begon met voetballen, begon het serieus ergens op te lijken. Sterker nog: waren de beste kansen op een resultaat uiteindelijk niet voor Ajax? Hoe dan ook zijn we blij met hoe onze club voor de dag kwam en dankzij Mazraoui konden we nog eens extra juichen!

Dat juichen is vastgelegd door de draaiende camera van Ventos. Hij is er altijd en overal en dankzij hem kunnen we het fijne moment nog eens herbeleven. Dat is prettig, want in de euforie weet je soms niet meer wat er nou allemaal precies gebeurde, dus dan is het gaaf om de beelden nog eens terug te zien.

Vooral de aanloop naar de treffer is mooi. Eerst is het stil, dan hoor je de verwachting zo van: wat komt Mazraoui ver en als de bal dan het net raakt, kunnen we los. En los gingen we. Negentig minuten lang.

Check hier het YouTube-kanaal van Ventos voor meer video's.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >