Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eiting keert vervroegd terug bij Ajax met knieblessure

Carel Eiting is met knieklachten afgevallen bij Jong Oranje. De twintigjarige Ajacied is per direct teruggekeerd naar Amsterdam om daar aan zijn herstel te werken.

15 oktober 2018 - 09:57
eiting-1200-1
Hoe lang Eiting eruit ligt moet nog blijken... © Pro Shots

De middenvelder was vrijdag nog basisklant in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Letland. Sterker nog: hij speelde de volle negentig minuten mee.

Jong Oranje won met liefst 3-0, maar het was allemaal niet goed genoeg voor kwalificatie voor het EK. De jonge leeuwen grepen naast een ticket.

Hoe ernstig de knieblessure van Eiting precies is, moet nog blijken. Wel was direct duidelijk dat hij dinsdag niet kan meespelen tegen Jong Oekraïne. Terwijl zijn ploeggenoten bij Jong Oranje zich op dat duel voorbereiden, was Eiting alweer in Amsterdam.

Eiting speelde dit seizoen al flink wat potjes voor Ajax. Hij kwam al zeven eredivisieduels in actie, waarvan vier als basisspeler. Europees speelde hij al vijf wedstrijden, waarvan hij er drie in de basis begon.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >