Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bekeravond op F-side? Kaartjes beschikbaar voor leden SV Ajax!

Ajax heeft een heerlijke week achter de rug met overwinningen op Heerenveen, Benfica en Feyenoord. We kijken nu weer vooruit, want woensdag staat een bekeravondje op het menu. Op de F-side is nog plek.

30 oktober 2018 - 11:07
heiko-gae-1200
De laatste keer dat 'Kowet' naar Amsterdam kwam, was 'der Heiko' er nog. © Pro Shots

Go Ahead Eagles is woensdag Ajax’ opponent in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. De wedstrijd wordt om 20.45 uur in gang gefloten in de Johan Cruijff Arena. Wij hopen dat Ajax dit seizoen weer eens de finale haalt, want als Ajacied juichen in De Kuip is altijd een goed idee.

Voor leden van Supportersvereniging Ajax hebben we best leuk nieuws, want inmiddels zijn zij aan de beurt om kaartjes te mogen kopen voor de F-side. Er is nog plek, dus check snel de ticketshop van Ajax als je zin hebt om Ajax vanaf Zuid toe te schreeuwen.

Er zijn sowieso nog kaartjes te krijgen vanaf 5 euro. Dat lijkt ons een uitstekende deal en per barcode kun je liefst vier toegangsbewijzen bemachtigen. Check ook hiervoor de ticketshop.

Er zijn voor het duel met Kowet al ruim 30.000 kaarten verkocht. Het is sowieso een van de laatste kansen om dit kalenderjaar nog een thuiswedstrijd van Ajax bij te wonen. De resterende thuisduels in 2018 zijn nagenoeg uitverkocht. 

Een nieuwe kans ontstaat als Ajax de Deventenaren uit het toernooi weet te knikkeren. Dan kan het natuurlijk ook zomaar een nieuwe thuiswedstrijd loten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >