Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Weer Ajax Fun Games bij klassieker

We moesten ze noodgedwongen even missen, maar ze zijn gelukkig terug van weggeweest: de Ajax Fun Games. Tijdens de rust van de klassieker zien we leden van de Ajax Kids Club weer met de bal aan de voet op beide goals af dribbelen.

15 januari 2018 - 11:10
UsershyraDesktopajax_dataimages3712c4f4ca6871549a67a975d7a84ca5_normal
Zelf scoren in de Johan Cruijff Arena is voor veel kleine supporters een droom! © S. Tullenaar

Het is een fijne traditie. Ajaciedjes in veel te grote voetbalbroeken die met een veel te grote bal aan de voet op goal afgaan. Het is vermakelijk kijkvoer tijdens de rust van thuiswedstrijden.

Ajax besloot de Fun Games eerder tijdelijk te schrappen, wegens de slechte staat van de grasmat. Zodoende waren er geen Fun Games tijdens de thuisduels met PSV en Willem II. Inmiddels is het speelveld weer zo groen als gras hoort te zijn, dus is er ook weer ruimte voor kleine dribbelaars.

Als Supportersvereniging Ajax zijn we blij dat er weer Fun Games zijn in de rust van Ajax - Feyenoord. Scoren in een volle Arena met een ererondje na afloop? Hoe gaaf is dat? Voor de Ajax Kids Clubleden is dat een droom. En ook voor het publiek is het leuk om naar te kijken.

Voor bijna alle thuiswedstrijden zoeken we deelnemers voor de Fun Games. Om mee te doen moet je wel lid zijn van de Ajax Kids Club. Aanmelden kan via deze pagina.

Toen de Fun Games voor het thuisduel met PSV werden afgezegd, moesten we een aantal kinderen teleurstellen. Zij verheugden zich op scoren in de Arena, maar dat ging toen dus niet door. Zij mogen nu alsnog tijdens de klassieker hun kunsten laten zien.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >