Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vakantie voor Ajacieden is over!

Zondagmiddag, een dagje voor het vertrek naar het trainingskamp in Portugal kwamen de Ajacieden bijeen op sportpark de Toekomst. Onder een strakblauwe hemel kwamen begroetten de Ajacieden elkaar, klaar voor de eerste training en de ontmoeting met Erik ten Hag.

07 januari 2018 - 13:30
UsershyraDesktopajax_dataimages932d072fbffa26efa52674053a49ef91_normal
Matthijs de Ligt meldt zich onder een prettig winterzonnetje op De Toekomst. © Ajax Images

Ten Hag en zijn assistent Alfred Schreuder wilden de voor hen nieuwe spelersgroep een dagje eerder bij elkaar hebben dan oorspronkelijk de bedoeling was. Simpelweg om al een keer samen op het veld te hebben gestaan, maar ook om elkaar vast te ontmoeten en de hand te schudden.

Ook voor Nico Tagliafico, de nieuwe linksback, was het een eerste kennismaking met zijn nieuwe ploeggenoten. Kasper Dolberg was ook van de partij, maar de onfortuinlijke Deen liep op krukken en is voorlopig niet inzetbaar.

Maandag stapt Ten Hag met zijn ploeg in het vliegtuig naar Portugal. Daar bereidt Ajax zich voor op een spannende tweede seizoenshelft. Bij terugkomst staan gelijk Feyenoord-thuis en FC Utrecht-uit op het programma.

Werk aan de winkel dus!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >