Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - NAC!

Op zondag 4 februari komt NAC langs in de Johan Cruijff Arena. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

26 januari 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesd3565122a4d0a82f5b102dd74132fb4d_normal
Eerder dit seizoen zegevierde Ajax met maar liefst 0-8 in Breda. © Ajax Images

Ajax is bezig met een inhaalrace op PSV en hoopt dat de ploeg uit Eindhoven een keertje punten morst. De Ajacieden hebben ondertussen maar een taak: zelf alles winnen. Meer kun je niet doen. Jouw steun in het stadion helpt daarbij misschien een handje!

De tegenstander NAC kennen we nog van eerder dit seizoen. In Breda won Ajax met maar liefst 0-8. Het zou te gek zijn als Ajax dit kunstje in eigen stadion kan herhalen en helemaal als jij daar bij bent.

En dat treft, want leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt drie punten te pakken. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is uitstekend te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus donderdag 14 december gespeeld en de aftrap is om 20.45 uur. Dat wordt dus best een latertje, zeker als je een dag later naar school moet.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >