Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom naar de laatste training voor de klassieker!

Het is de week van de klassieker en daarin gebeuren altijd een paar fijne dingen die vast op de agenda staan. Zoals de laatste training komende zaterdag om 10.30 uur. Een uitstekend moment om de Ajacieden nog even flink succes te wensen.

15 januari 2018 - 18:57
UsershyraDesktopajax_dataimages2bca3a6b58668040b140f1aefdaeeca4_normal
Training kijken, zingen en springen. Voor Ajax Amsterdam! © De Brouwer

Ajax hervat zondag tegen Feyenoord de competitie en mag dus direct vol aan de bak. De ploeg van Erik ten Hag moet knokken voor de punten om de achterstand van vijf punten op PSV niet verder te laten oplopen.

Los daarvan wil je een wedstrijd van je aartsrivaal natuurlijk altijd winnen. Ajax doet het meestal prima tegen Feyenoord als er in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld en een beetje voorpret is nooit weg, dus we rekenen op veel supporters komende zaterdag!

De openbare training vindt plaats op sportpark De Toekomst. De Ajacieden trainen als gezegd om 10.30 uur op het hoofdveld en we weten op voorhand wel wat er te gebeuren staat: er wordt naar de training gekeken, gezongen en gesprongen.

De Ajacieden zijn tot ongeveer 11.15 uur aanwezig op het hoofdveld en trainen daarna besloten verder, zodat ze in alle rust kunnen voorbereiden op de wedstrijd.

Waar wij verwachten dat de laatste Ajaxtraining voor de klassieker weer massaal wordt bezocht door Ajaxsupporters, heeft de rivaal in Rotterdam besloten om supporters te weren van de laatste oefensessie. Dat levert daar scheve gezichten op onder de aanhang.

Nou ja, dat is een probleem van daar. Tot zaterdag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >