Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax traint openbaar voor pers en publiek

Vanmorgen stond er een ochtendtraining op het programma voor de Ajacieden. De laatste voor de twee oefenduels van komende zaterdag. Dan krijgen we mogelijk een glimp te zien van de plannen van Erik ten Hag.

12 januari 2018 - 16:01
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsb1100d7085758b99f36490d4c1237ed5_normal

De training vanmorgen was openbaar voor zowel pers als publiek, dus waren er nieuwsgierige blikken langs de zijlijnen. De aanwezigen zagen de Ajacieden eerst een aantal loopoefeningen doen. Om naar te kijken niet zo heel spannend, maar al snel werkten de spelers verschillende partijvormen af, waaronder een zes tegen vier in de kleine ruimte. 

Komende zaterdag speelt Ajax zijn eerste wedstrijden van 2018. Om 13.00 uur trapt Ajax af tegen Lyngby BK en drie uur later is MSV Duisburg de sparringpartner. We zijn best benieuwd naar de opstellingen. Husselt Ten Hag de boel door elkaar of gunt hij ons vast een blik in zijn strijdplan richting de klassieker?

De duels worden morgen live uitgezonden door Ziggo Sports.

Hieronder nog enkele foto's van de training!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >