Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax traint hard en Overmars praat met de pers

Dag 3 in Portugal begon qua weer alvast beter dan dag 2. De regen was er wel weer even klaar mee, zodat Ajax in betere weersomstandigheden kon trainen. Reden genoeg voor een vers fotoverslag.

10 januari 2018 - 14:55
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports153d8c34c8d91b1f8ef114473466afa4_normal

Terwijl de Ajacieden zich in het zweet werkten onder het toeziend oog van de technische staf, meldde Marc Overmars zich langs de zijlijn om het aanwezige journaille te woord te staan. Er was wat kritiek over de onzichtbaarheid van de directeur spelersbeleid, dus het was goed dat hij acte de presénce gaf.

Overmars sprak ruimhartig over de spelersgroep. Onder meer over Amin Younes en aankoop Hassane Bandé. Ook gaf hij aan te verwachten dat alleen Mitchell Dijks op korte termijn vertrekt en dat hij voor andere spelers liever niet de telefoon opneemt.

De spelers kregen weinig mee van het persgesprekje langs de kant. Zij werkten in alle rust een partijspel acht tegen acht af en de jonkies deden een rondo langs het veld. Even is er schrik als Klaas Jan Huntelaar de training vervroegd verlaat. De club rept over lichte kuitklachten.

Afijn, de foto’s van Pro Shots en Ajax Images zie je hieronder!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >