Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax op trainingskamp in Portugal

Ajax ging maandagmorgen op reis. Met rugtasjes trokken de spelers door de gangen van Schiphol, als ware het een schoolreisje. Aangekomen in Portugal stond er echter gelijk een training op het programma.

08 januari 2018 - 19:25
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports0358da29edab3967052cc28c5fe6539a_normal

Op Sportcomplex Cascade stond Erik ten Hag voor de tweede keer voor de spelersgroep. Onder een strakblauwe hemel en een prettig zonnetje werkten de Ajacieden een aantal trainingsvormen af. In goede omstandigheden kan de ploeg langzaam toewerken naar de hervatting van de eredivisie, waarbij direct Feyenoord op het programma staat. Op zondag 21 januari om precies te zijn.

Frenkie de Jong ontbrak nog in Portugal. De Ajacied bleef wegens privéomstandigheden in Nederland en sluit woensdag alsnog aan bij de groep. Naast de vele vertrouwde gezichten, waren er ook een aantal nieuwkomers. Uiteraard Erik ten Hag en Alfred Schreuder, maar ook Richard Witschge, die speciaal voor het trainingskamp aan de staf is toegevoegd.

Ook Noa Lang, Jurgen Ekkelenkamp, Mitchell Bakker en Kaj Sierhuis stonden met het eerste elftal op het veld. De jeugdspelers mogen zich deze dagen laten zien aan de technische staf. Verder liet ook Nico Tagliafico, de kersverse linksback, zich zien onder de Portugese zon.

Afijn, we hebben wat mooie plaatjes van Pro Shots voor jullie op een rijtje gezet.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >