Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - PEC Zwolle!

Er was sprake van een valse start, maar Ajax kan de openingsfase van het seizoen alsnog kleur op de wangen geven door zaterdag te winnen. Als dat lukt, sluit de ploeg van Marcel Keizer drie wedstrijden op rij winnend af. Wil je getuige zijn? Doe mee aan onze prijsvraag!

04 september 2017 - 16:41
UsershyraDesktopajax_dataimages60f6ffdbfbb81442c5016a74885edc3a_normal
Net als vorige keer een doelpunt van Dolberg zou fijn zijn! © Pro Shots

Ajax treedt zaterdag in de Johan Cruijff Arena aan tegen PEC Zwolle. De aftrap is om 20.45 uur en dat biedt alle mogelijkheden om er een leuke dag van te maken, met een wedstrijdje van Ajax als toetje. Het is nog een serieus toetje ook, want PEC staat momenteel boven Ajax.

De gasten hebben al zeven punten, de gastheren pas zes. Anders gezegd: als Ajax te sterk is voor PEC dan stijgt het in ieder geval een plek op de ranglijst. Als je zin hebt om Ajax aan te moedigen, doe dan mee aan onze prijsvraag!

We verloten minimaal negen setjes van twee kaarten. Je kunt tot en met donderdag 09.00 uur meedoen aan de prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wie maakte zijn debuut voor Ajax in een klassieker en maakt dit seizoen deel uit van de selectie van PEC Zwolle?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >