Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Orejuela is nu nog vooral heel blij en tevreden met Ajax

Het is altijd goed een nieuwe Ajacied te horen spreken. Luis Orejuela is er net en zegt dus vooral heel blij en tevreden te zijn. Tussen alle ‘muy contento’s’ door zien we een zelfbewuste speler – zonder kapsones of zenuwen.

05 september 2017 - 15:02
UsershyraDesktopajax_dataimagescffc4c4a28f784e678cbebe090066bdd_normal
Orejuela en Neres, Zuid-Amerikaanse matties. © Ajax Images

De jongens en meisjes van Ajax TV  trokken naar het zuiden waar ze Jong Ajax met overtuiging (0-3) zagen winnen van Jong PSV. Michael Reiziger, in zijn tijd een meer dan goede rechtsback en nu de trainer van Jong Ajax, zag dat Orejuela vooralsnog in het pulletje valt: “Luis heeft volgens mij nog geen enkele keer met de jongens gespeeld. Als je hem toch ziet spelen, dan is het als een vis in het water.”

Orejuela was na het duel, zoals gezegd, vooral heel erg in z’n nopjes en zei de dingen die standaard horen na een debuut -  en bijna onvermijdelijk zijn. ”Ik ben heel blij. Ik weet als ik hard blijf werken, ik meer minuten ga maken.” En: “Ik moet me nog aanpassen aan het team, dus zijn er nog dingen die beter moeten. Maar beetje bij beetje, dag voor dag, word ik beter en gaan we mooie wedstrijden spelen.”

De Colombiaan vindt de meeste collega’s lief en wil zoveel mogelijk genieten van de tijd hier in Amsterdam. Vooral Matteo Cassierra en David Neres hebben Orejuela met Spaanse uitleg op weg geholpen. Er was ook hulp uit onverwachte hoek. Zian Flemming, collega-speler, met Atheneumdiploma op zak, spreekt ook Spaans, geleerd tijdens de vakanties. En Reiziger kon hem vast duidelijk maken dat hij ‘muy contento’ is met zijn debuut.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >