Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: Spelen de aanwinsten, ben jij wijzer dan Keizer?

Rond een bekerwedstrijdje wil de opstelling nog wel eens flink op de schop gaan. Wat denk jij, wisselt Marcel Keizer alles en iedereen of blijft veel bij het oude? Buiten dat, veel interessanter is de opstelling die jij zelf in gedachten hebt!

20 september 2017 - 13:31
UsershyraDesktopajax_dataimages46e7304dbfee8af47e1b0f6b6a99ded7_normal
De staf wijzigde tot nu toe iedere wedstrijd wel iets aan de opstelling. © Pro Shots

Ajax neemt het vanavond op tegen SVV Scheveningen, maar doet dat in Den Haag. Daar kunnen we wel een boek over schrijven, maar dat gaan we niet doen. Hopelijk is Ajax om 18.30 uur een beetje scherp en dan hoeven we het er verder niet over te hebben.

De grote vraag is of we eindelijk aanwinsten in actie zien. Maximilian Wöber is tot nu toe de enige met een handvol minuten, Benjamin van Leer Siem de Jong en Luis Manuel Orejuela speelden dit seizoen nog geen minuut. Zeker is al dat Onana, Van de Beek en Younes geen minuten krijgen.

Wij zijn benieuwd wie jij het veld instuurt! Het antwoord op die vraag kun je geven in onze app, door je eigen opstelling te maken voor Scheveningen - Ajax. Aangezien we al op de wedstrijddag leven, hoef je de app maar te openen en je ziet wat je moet doen om jouw ideale elf te maken.

Als je daarna jouw opstelling deelt via social media, kun je nagaan of jouw idee een beetje overkomt met de blik van andere Ajacieden!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >