Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Napoli is Milik weer maanden kwijt met zware knieblessure

SCC Napoli betaalde 33 miljoen euro voor Arek Milik, maar beleeft nog maar weinig plezier aan de spits. Milik is voor de tweede keer zwaar geblesseerd geraakt, dit keer aan de kruisband van zijn rechterknie en ligt er maanden uit. De Pool is al geopereerd.

25 september 2017 - 13:47
UsershyraDesktopajax_dataimagesb43e92c037172f247d2a76a4a23f7b84_normal

Milik liep vorig seizoen een blessure op aan zijn kruisband links, waarvan hij wonderbaarlijk snel herstelde. De vraag na zijn rentree was zelfs of er niet te veel haastige spoed bij kwam. En haastige spoed is zelden goed.

Feit is dat de Pool opnieuw maanden moet revalideren. Naar schatting ligt hij er een klein halfjaar uit. Milik liep de blessure zaterdag op, in de slotfase van SPAL 2013 - Napoli (2-3). Er wordt gesproken over een kwetsuur die ingewikkelder is dan vorige keer.

De vastgestelde schade is gerepareerd en nu moet Milik zich opnieuw zien terug te knokken. Het staat vast dat hij het vervolg van het avontuur in de Champions League mist, plus een groot deel van de competitie. Napoli is na zes speelronden koploper van de Serie A.

We kunnen voor de 23-jarige spits alleen maar hopen dat hij na deze tweede revalidatie verlost blijft van fysiek ongemak. Milik speelde tussen 2014 en 2016 voor Ajax en maakte in die tijd faam met de verwoestende schoten die hij met zijn linkervoet afvuurde. Hij was 47 keer trefzeker.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >