Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Weer is Sánchez op laatste moment niet beschikbaar

Davinson Sánchez is wederom op de wedstrijddag uit de selectie gehaald. De perikelen rond de Colombiaan zijn bekend en hij verbleef de hele middag in de bar van een hotel vlakbij de Johan Cruijff Arena. De verdediger komt tegen Rosenborg BK dus niet in actie.

17 augustus 2017 - 19:14
UsershyraDesktopajax_dataimagesc3718da0864af7086345fddc76dd17e3_normal
Twee wedstrijden op rij is Sánchez niet van de partij. © Ajax Images

Een grote verrassing is het niet, vervelend wel. En een herhaling van zetten. In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag, tegen Heracles Almelo, gebeurde precies hetzelfde. Ajax meldde toen dat Sánchez zich niet kon focussen, later ging het over een kniekwetsuur.

Dat laatste kunnen we wel uitsluiten. Sánchez trainde woensdag ‘gewoon’ mee met de rest van zijn ploeggenoten en werd opgenomen in de selectie, maar het feit dat Damil Dankerlui als negentiende man al was toegevoegd zei natuurlijk genoeg.

Waar de rest van de Ajacieden donderdag bezig was met de voorbereiding op het zeer belangrijke treffen met Rosenborg, waren Sánchez en zijn gevolg dus druk met het gladstrijken van plooien die een transfer nog in de weg zaten. Of zitten.

We weten niet of de overgang van de verdediger naar Tottenham Hotspur inmiddels rond is, we weten wel dat Sánchez niet in actie komt tijdens het Europese avondje. Daarmee lijkt het boek-Sánchez voor Ajax wel dicht.

Er staan nog wel een paar vragen open: hoe hoog wordt de transfersom en gaat Ajax nog de markt op om vervangers te halen? Dat laatste wordt al een tijdje beloofd, meestal via De Telegraaf, maar veel concrete actie bespeuren we nog niet.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >