Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Huntelaar kopt raak en laat de F-side weer juichen!

We hebben er sinds de winter van 2008 op moeten wachten, maar zondag konden we eindelijk weer juichen dankzij Klaas Jan Huntelaar! Het was fijn toeval dat zijn doelpunt ook nog eens viel voor de neus van de F-side, want dat levert een fijne video op.

21 augustus 2017 - 22:32

Ajax zat op dood spoor tegen FC Groningen, maar Huntelaar zorgde voor de bevrijding door raak te koppen uit een van de weinige goede voorzetten. De spits doet waar hij goed in is, misschien wel de beste. Had iemand anders dan Huntelaar die bal ook afgemaakt, was het anders ook 3-1 geworden?

We weten het nog zo net niet. Hoe dan ook, gelukkig stond Huntelaar op de juiste positie en konden we juichen. Dat juichen is ook nog eens op video vastgelegd door Ventos, die net zo goed de juiste positie innam.

Het doelpunt van opmaat vormde de opmaat voor de eerste overwinning dit seizoen voor Ajax. Laten we hopen dat er nog veel meer doelpunten van Huntelaar volgen, net als driepunters en juichvideo's. We kunnen niet wachten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >