Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hoe kan Ajax winnen, ben jij wijzer dan Keizer?

Kan Ajax nog winnen? Dat is de grote vraag in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Het lukte Marcel Keizer niet om een van de eerste vier duels om te zetten in winst en dus is de druk groot. Zo groot dat er wijzigingen worden doorgevoerd.

20 augustus 2017 - 12:24
UsershyraDesktopajax_dataimagesd3c40437f0f4b4948e19e15f67812071_normal
Grote kans dat Huntelaar dit keer aan de aftrap staat. © Pro Shots

Het zou zomaar kunnen dat Klaas Jan Huntelaar en Frenkie de Jong aan de aftrap staan. We zijn eens benieuwd hoe dat uitpakt! Het is sowieso zaak dat er wordt gewonnen, hoe doet er eigenlijk niet eens toe, want Ajax mag niet nog meer averij oplopen.

Hopelijk lukt het inderdaad om de eerste driepunter over de streep te trekken en dan zien we daarna wel verder. Grote kans dus dat dit gebeurt met diverse mutaties. Maar hoe zou jij het aanpakken, ben jij wijzer dan Keizer?

Wij zijn benieuwd naar jouw opstelling en die kun je maken in onze app! Onder het mom ‘wijzer dan Keizer’ kun jij elf Ajacieden opstellen, op basis van de door jou bepaalde tactiek. Je bent niet gebonden aan 4-3-3, er zijn ook andere opties denkbaar.

Als je onze app downloadt, kun je je eigen opstelling maken. Als je eruit bent, kun je een afbeelding hiervan delen via social media. Omdat we al leven op de wedstrijddag van Ajax - Groningen, hoef je de app maar te openen en het maken van de opstelling spreekt voor zich.
 
Grote kans dat je opstelling voer voor discussie oplevert, bijvoorbeeld met je vrienden. Dus kom maar op!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >