Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax kunnen kaartjes kopen voor Ajax - Rosenborg

Het is maandag, na 10.00 uur en dus kunnen leden van de Supportersvereniging Ajax kaartjes kopen voor Ajax - Rosenborg BK. De Ajacieden moeten zich zien te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League en kunnen alle steun gebruiken.

07 augustus 2017 - 10:42
UsershyraDesktopajax_dataimages0493d4939177a8bf2b81cac535166cd6_normal
Hopelijk blijft Ajax tegen de Noren aan de goede kant van de score. © Pro Shots

Het had een stukkie gemakkelijker gekund dan een koppeling met de Noors kampioen, maar Rosenborg kwam nou eenmaal uit het balletje en dus moeten we het ermee doen. Bovendien, als je niet van de Noren kunt winnen, dan hoor je niet thuis in Europa.

Goed, jullie snappen nu ongetwijfeld waarom wij vinden dat Ajax donderdag 17 augustus (aftrap 20.45 uur) alle support die er bestaat kan gebruiken. En die steun verdient Ajax ook, in een nog steeds moeilijke tijd en na een mooi Europees avontuur vorig seizoen.

Tijd om kaartjes te kopen voor de thuiswedstrijd! En dat kan nu. Leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen een plekje uitkiezen in de Johan Cruijff Arena. Per Ajax Life Club Card kun je vier kaartjes kopen.

Er zijn kaartjes beschikbaar vanaf 22,50 euro en je kunt nog allerlei plekken uitkiezen. De Arena zit overigens sowieso al halfvol, omdat er veel passe-partouts zijn verkocht. Als je in de blinde verkoop een passe-partout hebt aangeschaft, hoef je geen los kaartje meer te kopen.

Laten we hopen dat de tribunes volstromen en dat we ook voor Ajax - Rosenborg het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur kunnen hangen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >