Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - Rosenborg BK

Ajax is met Rosenborg BK gekoppeld aan de beste club uit de pot. Dan kun je denken dat het een moeilijk verhaal wordt, maar je kunt ook opveren en een kaartje kopen om de Ajacieden te steunen. Precies daarom is dit bericht bedoeld, want we hebben informatie over de kaartverkoop.

04 augustus 2017 - 10:01
UsershyraDesktopajax_dataimagescfe945fb7c7a9637055f21a5f68246a7_normal
Wij hopen dat Ajax ook de play-offs in een volle JC Arena speelt. © Pro Shots

De Johan Cruijff Arena zit sowieso al zo'n beetje halfvol, omdat Rosenborg-thuis de tweede keer is dat de passe-partout kan worden benut. Halfvol betekent ook dat de andere helft van de stoelen nog moet worden gevuld. Dat gaat de komende week gebeuren. De aftrap is donderdag 17 augustus om 20.45 uur.

De losse kaartverkoop voor Ajax - Rosenborg is inmiddels gestart. De goedkoopste kaartjes kosten opnieuw 22,50 euro, maar als je een seizoenkaart hebt, kom je in aanmerking voor korting. SCC-houders die dit weekeinde een kaartje kopen, krijgen in ruil 10 procent korting van Ajax.

Vanaf maandag zijn leden van de Supportersvereniging Ajax aan de beurt om kaartjes te kopen. Zorg dat je om 10.00 uur klaar zit, zodat je een mooi plekje in de JC Arena kunt uitkiezen. Ajacieden kunnen per SCC/ALCC/CC vier kaartjes kopen.

Ajacieden die een seizoenkaart voor de F-side hebben, kunnen per persoon één kaartje kopen. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >