Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Eiting na contractverlenging: 'Gaat nu echt beginnen'

Carel Eiting wordt al jaren een van de grootste Ajaxtalenten genoemd en zit nu op het punt dat hij moet gaan doorbreken. Die nieuwe periode in zijn carrière gaat hij in ieder geval in met een nieuw contract. De middenvelder ligt nu tot halverwege 2022 vast.

09 augustus 2017 - 14:43
UsershyraDesktopajax_dataimagesc17b3a7df0a2b5a1429ac2b3d8116958_normal
Eiting deed de hele voorbereiding met het eerste elftal mee. © Pro Shots

Eiting is als vanzelfsprekend blij met de contractverlenging, maar hij weet ook dat-ie er nog lang niet is. "Ik ben hier heel erg trots op," zegt Eiting op het digitale thuis van Ajax. "Het is weer een heel bijzonder moment in mijn carrière. Het echte werk gaat nu beginnen!"

De 19-jarige Eiting maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. In de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys (1-6) mocht hij veertien minuten voor het einde invallen. Dat is tot nu toe ook zijn enige wedstrijd in het eerste. Wel kwam hij al 28 keer uit voor Jong Ajax.

Het oude contract van Eiting liep tot het einde van dit seizoen en zijn nieuwe verbintenis gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli van dit jaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >