Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Kids Club: Deelnemers Fun Games Ajax - PEC Zwolle gezocht!

We hadden er niet meer op gerekend, maar er zijn toch Ajax Fun Games bij Ajax - PEC Zwolle. Dus gaan we plekken verloten! Wil je in de rust van die wedstrijd voetballen in de Johan Cruijff Arena? Doe dan mee aan deze prijsvraag!

22 augustus 2017 - 11:26
UsershyraDesktopajax_dataimagesa3e50073629033f8bb6b4d5a0d50ba64_normal
Knal! © Sjoerd Tullenaar

PEC komt zaterdag 9 september naar Amsterdam en met een beetje geluk zijn in de rust alle ogen op jou gericht. Let op: het wordt een latertje, want de wedstrijd begint pas om 20.45 uur. Maar jullie zijn vast allemaal nog uitgerust van de zomervakantie, dus dat komt goed.

Twaalf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) mogen in de rust meedoen aan de Fun Games! Tien daarvan rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting het doel. Als je daar in de buurt bent, probeer je te scoren.

Maar we zoeken ook twee leden die in de Johan Cruijff Arena juist proberen de ballen tegen te houden. In het formulier kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Je kunt tot en met maandag meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Ben je nog geen lid maar wil je wel meedoen aan deze prijsvraag? Dat kan! Sluit je snel aan via deze pagina en binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen.

Prijsvraag

Ajax won vorig seizoen in de Arena met 5-1 van PEC Zwolle. Wie maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >