Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Cali bouwt parkeerplaats dankzij transfer Orejuela naar Ajax

Het heeft er alle schijn van dat Ajax een derde Colombiaan in de selectie krijgt: Luis Orejuela. Deportivo Cali, zijn huidige club, heeft de transfer al bevestigd. Het wachten is nu op de bevestiging vanuit Ajax.

09 augustus 2017 - 10:21
UsershyraDesktopajax_dataimages3ee1f32934587b31c0f1b6223d7f1b24_normal
Overmars heeft net als vorig jaar gebeld met Colombia. © Pro Shots

De 21-jarige Orejuela is een rechtsback die ook uit de voeten kan aan de linkerkant. Beide posities waren onderbezet door de verkoop van Jairo Riedewald en Kenny Tete. Grote kans dat Mateo Barac binnenkort ook aan de selectie wordt toegevoegd, waardoor Marcel Keizer in de verdediging de door hem gewenste aantallen heeft.

Volgens Cali, dat vorig jaar al Mateo Cassierra aan Ajax verkocht, ontvangt het zo'n 3,5 miljoen euro voor Orejuela. De verdediger moet nog wel de medische keuring doorstaan. Telgraafjournalist Mike Verweij voegt daar op Twitter aan toe dat Ajax een mondeling akkoord heeft met de speler.

Opvallend genoeg heeft Cali tot in detail laten weten wat het wil doen met het geld dat het ontvangt voor Orejuela. Het gaat vooral naar infrastuctuur. Zo wordt een parkeerplaats uitgebreid en worden de oost- en westtribune aangepakt. Nuttige investeringen, zullen we maar zeggen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >