Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van Leer niet tegen Werder wegens kwetsuur bilspier

Nieuwkomer Benjamin van Leer leek verzekerd van de nodige speeltijd tijdens de voorbereiding. Helaas voor de doelman gooit een blessure roet in het eten. Bij Ajax bestaat de vrees dat de goalie kampt met een scheurtje in zijn bilspier (links).

08 juli 2017 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages32a6346a1fff85bf84d87717e8d23fcf_normal
Hopelijk zien we van Leer snel terug op het veld. © Pro Shots

Van Leer werd voor vertrek naar Oostenrijk aan de selectie toegevoegd en aangezien Andre Onana nog op vakantie is, kon de aanwinst mooi minuten maken en wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Die vlieger gaat niet langer op. Van Leer trainde vrijdag niet mee, maar meldde zich in het ziekenhuis voor een mri-scan. Een definitieve diagnose is nog niet gesteld, volgens Ajax is er in Amsterdam meer onderzoek nodig, maar het ziet er niet goed uit.

De medische staf vermoedt dat Van Leer een scheurtje in zijn bilspier heeft opgelopen. Een beetje spierscheuring heeft wel een paar weken nodig om te herstellen. Of dat ook bij bilspierblessures geldt, weten we eerlijk gezegd niet precies.

Hoe dan ook, we verwachten dat Norbert Alblas en Stan van Bladeren zaterdag beiden 45 minuten het doel verdedigen als Ajax oefent tegen Werder Bremen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >