Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: op deze manier kijk je naar OGC Nice - Ajax

Als het seizoen eenmaal een tijdje aan de gang is, kun je de tv-tip wel dromen. Maar in aanloop naar OGC Nice - Ajax loont het meer dan anders om de details te checken. Ajax wordt namelijk uitgezonden door Ziggo Sport. Wie dat niet heeft, kan terecht bij Eurosport.

26 juli 2017 - 09:34
UsershyraDesktopajax_dataimagese3dc02c4fed30ecec421b8266d00752b_normal
Zorg ook dat je woensdag om 20.45 uur iets te drinken hebt! © Pro Shots

Ja, je leest het goed. Pas als de groepsfase is bereikt, komt Ajax op de gebruikelijke kanalen. Voor het zo ver is, kun je stellen dat er sprake is van een afwijking. Het gaat in ieder geval anders dan gebruikelijk, laten we het daarop houden.

Om te beginnen, moet je zorgen dat je om 20.45 uur klaar zit. Dat is het moment waarop Nice en Ajax de heenwedstrijd aftrappen in de derde voorronde van de Champions League. Ook moet je tegen die tijd zorgen dat je televisie staat afgestemd op Ziggo Sport of Eurosport.

Het is de toekomst versus het verleden, als het ware. Als je digitale televisie hebt van Ziggo kun je gratis kijken via kanaal 14 en ook als je abonnee bent van de sportzender zit je geramd. Abonnees van andere aanbieders kunnen Ajax streamen tegen een kleine investering (3,99 euro).

Wie geen Ziggo heeft en ook geen trek heeft om te betalen, kan terecht bij Eurosport. Het gaat gewoon om de huis-tuin-en-keuken Eurosport, de zender die bijna iedereen heeft. Check anders vooraf op welk kanaal je precies moet zijn, want Eurosport wil nog wel eens verstopt zitten.

Om deze tv-tip helemaal compleet te maken, hebben we ook nog een radiotip. Ook Radio 1 doet verslag van Nice tegen Ajax. Uiteraard babbelt het mannetje van de radio net zo goed vanaf 20.45 uur in de microfoon.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >