Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Trappen JC Arena verwijderd, bult staal komt ervoor terug

Er gebeurt van alles in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Marcel Keizer bouwt aan zijn ploeg tijdens de trainingsweek in Oostenrijk, in de Johan Cruijff Arena verschijnen steeds meer rode stoeltjes en buiten vordert de verbouwing. We hebben een update.

07 juli 2017 - 15:40
UsershyraDesktopajax_dataimages7c57601b960651f06cc6ff8b2ef838f6_normal
De huidige stand van zaken aan de oostzijde van de Arena. © Peter Thijssen

Het fijne van een verbouwing van de buitenkant van de Arena is dat een fotootje zo is gemaakt. Vandaar dat er op Twitter best wat beeldmateriaal valt te vinden. Het beste beeld is een panoramaatje van Peter Thijssen, bouwer bij Ballast Nedam.

Ballast Nedam monteerde samen met Oostingh Staalbouw een bult staal bij de Arena. Check de foto boven de tekst of direct hieronder maar. Er valt ons iets op bij het bekijken van de foto, jullie ook? De trappen aan de oostzijde van het stadion zijn verwijderd.

We kwamen al wat berichten tegen dat seizoenkaarthouders dit seizoen naar binnen moeten via een andere ingang. Dat kan een logisch gevolg zijn van trappen die tijdens een verbouwing verdwijnen. Die trappen komen ook niet meer terug.

Als je nogmaals goed kijkt naar de foto, zie je dat er voorbereidingen worden getroffen om roltrappen te monteren. Er zijn al een heleboel roltrappen aangebracht in en rond de Arena en dat worden er dus alleen maar meer.

De roltrappen in wording zijn nog duidelijker zichtbaar op de fotootjes hieronder. En eens te meer delen we als reminder hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >