Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info SV Ajax-uitkaarthouders en leden die dat ook willen

Een hopelijk tof Ajaxseizoen staat voor de deur, met na de loting op 14 juli een Europese awayday en al op 12 augustus het uitduel met Heracles. SV Ajaxleden in het bezit van een uitkaart en leden met interesse voor uitwedstrijden opgelet, dit gaat over jullie!

13 juli 2017 - 09:30
UsershyraDesktopajax_dataimages71a0eb3d443f439aa3351c2337bfa9e1_normal
Wie van jullie heeft al een uitkaart? © De Brouwer

Leden in het bezit van een uitkaart met dezelfde rechten als vorig seizoen kunnen ontspannen doorademen: voor jullie verandert er niks. Je uitkaart is nog steeds geldig en actief.

Als je uitrecht is veranderd, bijvoorbeeld omdat Europees uitrecht erbij is gekomen na vorig seizoen, moet je wel even opletten. Je nieuwe pas met uitrecht proberen we voor het eerste Europese uitduel (misschien dus al op 25 juli) bij jou op de deurmat te hebben.

Ter geruststelling, als je het uitrecht al hebt maar de pas nog niet, kun je online al een kaart kopen voor de komende uitduels. Of dat bij Heracles-uit al lukt is zeer de vraag, omdat eerste NL-pluskaarthouders en NL-kaarthouders (seizoenkaart) aan de beurt zijn. Die kaarten zijn schaars. Dat kan Europees ook zo zijn, afhankelijk van het animo van supporters en het aantal beschikbare kaarten voor een uitvak. Als je recht hebt een kaart te kopen, is dat zichtbaar in Mijn Ajax.

Als je nu nog in aanmerking wilt komen voor een uitkaart, moet je opschieten. Check dan in Mijn Ajax (eerst inloggen) of je dat recht hebt. Je moet één jaar lid zijn, bijvoorbeeld. Zo ja, zorg dan dat je voor 15 juli je aanvraag indient. Na goedkeuring van je aanvraag krijg je direct info over hoe en waar je een pasfoto moet laten maken.

Nieuwe uitkaarthouders kunnen online via Mijn Ajax een kaart kopen, als je aan de beurt bent. De fysieke pas heb je dan nog niet, maar dat hoeft ook niet. Met een legitimatie en een aankoopbewijs kom je naar binnen, totdat je pas is gearriveerd.

Wellicht tot ziens op een van de awaydays!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >