Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Davinson en Van Leer trainen weer; terugslag Sinkgraven

Trainer Marcel Keizer gaf vrijdagmiddag aan te beschikken over een vrijwel fitte selectie. Davinson Sanchez, die in de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen uitviel en reservekeeper Benjamin van Leer staan weer op het veld. De rentree van Daley Sinkgraven laat nog even op zich wachten.

15 juli 2017 - 13:32
UsershyraDesktopajax_dataimagesd41836b6f35e4b9a1589cc1a3a861317_normal
Wie staat er tegen Nice op linksback? © Pro Shots

“Davinson heeft gewoon getraind”, geeft de hoofdtrainer te kennen. Zodoende lijkt de vorige week opgelopen blessure mee te vallen. In het treffen met Werder Bremen liet de verdediger zich na een zelf uitgevoerde tackle wisselen. Over de aard van het precieze kwetsuur werd niets bekend gemaakt.

Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk raakte ook kersverse aanwinst Benjamin van Leer geblesseerd aan zijn linker bilspier. Ook hij is op de terugweg: “Benjamin gaat de goede kant op. Hij staat weer op het veld, maar traint nog niet met de groep.”

Daley Sinkgraven, die de laatste wedstrijden van vorig seizoen moest missen, heeft een kleine terugslag gehad. “Daley heeft weer wat last van z’n knie. Wat hij vorig jaar ook had. Daar moet weer naar gekeken worden, kan weleens langer dan twee weken duren.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >