Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Kids Club: Win interview op het veld na open training Ajax!

Een open training is al bijzonder, maar voor één lid wordt het extra bijzonder. We zoeken namelijk iemand die maandag 10 juli na afloop van de open training een speler wil interviewen!

28 juni 2017 - 14:02
UsershyraDesktopajax_dataimagesb6129312ca0256091c0f5cc0ffb5257c_normal
Als je de leukste vraag bedenkt, mag jij dit jaar de vragen stellen. © Pro Shots

Dat gebeurt niet op zomaar een plek. Nee, het interview vindt plaats op het hoofdveld van De Toekomst. Aan wie de winnaar de vragen gaat stellen, wordt binnenkort bekend. Het interview komt hier op de website.

Je kunt het interview winnen door een vraag te bedenken. De bedenker van de leukste vraag wint! Je kunt tot en met maandag meedoen. Daarna wordt de winnaar gebeld.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Dat kan! Sluit je snel aan via deze pagina. Dat moet uiterlijk vandaag (woensdag), want na twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Deze prijsvraag is voor leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 tot en met 12 jaar)

De open training is dus maandag 10 juli op sportpark De Toekomst. De spelers en trainers staan om 10.30 uur op het veld, een uur eerder is het trainingscomplex al open. Je hoeft je in het uur voor de training niet te vervelen, want er worden ook een hoop andere activiteiten georganiseerd op De Toekomst.

Let wel op: grote kans dat de training onder schooltijd is, want in de meeste delen van het land is de zomervakantie nog niet begonnen.

Aanmeldformulier

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >