Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reiziger wordt genoemd bij Jong Ajax en dat kriebelt

Het vertrek van Peter Bosz en de aanstelling van Marcel Keizer hebben als logisch gevolg dat Jong Ajax op zoek moet naar een nieuwe trainer. Die zou wel eens naar de naam van Michael Reiziger kunnen luisteren. De voormalig rechtsachter heeft er best zin in.

20 juni 2017 - 16:25
UsershyraDesktopajax_dataimagesf457a1d163deb9802b6fae47c76689c7_normal
Grote kans dat Reiziger trainer wordt van Jong Ajax. © Pro Shots

Reiziger maakt al een kleine drie jaar deel uit van de begeleidingsstaf van Sparta, de club waarmee hij naar de eredivisie promoveerde en die ook voor de hoogste afdeling behouden bleef. Bij Sparta is alles en iedereen, trainer Alex Pastoor incluis, zeer positief over Reiziger.

Dat is bij Ajax niet onopgemerkt gebleven nu er een nieuw gezicht voor de groep van Jong Ajax moet worden gezet. De omgeturnde aanvaller is kandidaat. “Ik kan er nog niets over zeggen,” meldt de 44-jarige Reiziger in een reactie aan het Algemeen Dagblad.

Die reactie is vrij nietszeggend, de volgende zin is alweer stukken interessanter. “Maar het spreekt voor zich dat het kriebelt wanneer je wordt genoemd bij je oude club.” Dat klinkt als: tuurlijk, hartstikke leuk, waar kan ik tekenen?

De verwachtingen rondom Jong Ajax zijn ook komend seizoen hooggespannen, na de tweede positie tijdens de vorige voetbaljaargang. Al blijft het klaarstomen van nieuw talent natuurlijk de voornaamste doelstelling.

De kans lijkt ons vrij groot dat George Ogararu aanblijft als assistent. Die andere assistent, John Heitinga, wordt trainer van Ajax A1 en vormt een duo met Frank Peereboom.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >