Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: Ajacieden gezocht voor onze rubriek 'Uitgelicht'!

We hebben behoefte aan verse aanmeldingen! De start van het seizoen komt steeds dichterbij en dus zijn wij ook voorbereidingen aan het treffen. Als onze krant weer verschijnt, staat daarin de rubriek 'Uitgelicht'. Wie heeft er zin om uitgelicht te worden?

29 juni 2017 - 16:31
UsershyraDesktopajax_dataimagesb6fe6b630baa17a6a6e2a55fbe094762_normal
Wie weet sta jij komend seizoen in onze krant! © Ajax Life

We zijn op zoek naar Ajacieden die het leuk vinden om iets over zichzelf, hun liefde voor Ajax en de actualiteit rond de club te vertellen. Iedere Ajacied heeft een mening, dus grote kans dat je in aanmerking komt.

Een voorwaarde is uiteraard wel dat je bent aangesloten bij de Supportersvereniging Ajax. Het is een beetje gek om in de krant speciaal voor onze leden iemand uit te lichten die geen lid is, vandaar.

Een andere voorwaarde is dat we een foto bij de rubriek plaatsen. Het helpt een heleboel als je een leuke Ajaxfoto van jezelf hebt, in hoge resolutie, zodat we die bij de tekst kunnen plaatsen.

Als je nou nog niet precies weet wat de bedoeling is, sla dan even een oude krant van vorig seizoen open. Op pagina 19 moet je zijn!

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >